I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 12 July 2011

dEmAm U mELAndA

Asalamualaikum . .lama juga aku tak edit blog ni . .da rasa bersawang dah blog aku ni . .hahah ! .macam-macam ada . .hari ini aku nak cerita pasal demam nak masuk u . .haha . .seperti yang di ketahui aku akan bergelar seorang mahasiswi tidak lama lagi . .aku akan mendaftar di Universiti Kuala Lumpur British Malaysian Institute pada 17.07.2011 . .lebih kurang dalam 4 hari lagi . .wahh kehangatan kian memuncak . .hahaha . .yela bila kawan-kawan tanya ehh kau belajar mane? . .bila aku cakap ohh aku belajar UNIKL je . .kenapa orang terus diam then ckp kenape tak ambil kerajaan? . .kan lagi murah dan lagi elok . .dah la aku da penat nk terang kan pasal masalah ini . .pandai-pandai korang la nak pikir apa . .aku pergi sana nak belajar bukan nak berfoya-foya . .whatever . .lagi satu bila aku cakap aku belajar kat Gombak mesti orang cakap belajar kat UIA ke? . .walaweyh aku belom sepandai budak-budak kat UIA tu nak masuk sana . .hahaha . .ehh ingat UNIKL x famous ke? . .ramai je tak perasan UNIKL tu sebelah UIA . .hahaha . .erm dah la aku rasa macam da lari topik je . .kembali ke topik asal . .aku sebernya bukan demam biasa tapi demam dok pk nk masuk belajar ni . .lagi 4 hari je. . serius macam bermimpi je aku rasa . .sebab sebelum ni aku dapat tawaran bulan 5 . .bayangkan nak tunggu sampai bulan 7 . .ni sekarang lagi 4 hari . .eehhh macam x percaya la pulak . .hahaha. .1 barang pon aku x packing lagi taw tak . .baju la,kasut,seluar, ehh macam-macam la . .tapi but shoping aku la no 1 . .semua da beli dulu . .packing ye tak pon . .hehe. .barang-barang insyaallah aku rasa da cukup . .yang tinggal cuma barang-barang macam baldi,biskut-biskut aku beli kat sana . .tak kan nk bawak baldi dari sini . .penuh la kereta . .aku mungkin bertolak hari sabtu n then tidur rumah mak usu aku  . .malam sabtu tu shoping la barang-barang tu . .alaa sikit je tu . .ari ahad dah daftar . .rasa macam malas je taw nak packing barang. .tengok la esok la aku packing barang . .hehe . .tapi alhamdulillah dokumen-dokumen aku da setelkan dah dulu . .sebelom kne membebel dengan ayah aku baik kau selesai kan cepat-cepat . .hahah . .okeyh la mungkin sampai sini je aku dapat cerita serba sedikit pasal dem
am aku ni . .haha . .papai . .asalamualaikum




actually banyak lagi . .haha . .ni baru sikit je tunjuk . .dalam plastik lagi kot . .sayang nak buang plastik tu . .nak salin dalam bag baju . .hehe