I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 31 May 2011

♥ i LovE yOu

Haii . .makin lama makin happy pulak hidup aku ni sekarang . .yela da ada teman la kata kan . .haha . .ish macam tak percaya pulak aku dah berpunya la . .hehe . .harap-harap la kekal kan . .hehe . .tapi masih baru lagi  . .rileks la dulu . .tapi risau jugak kan lepas ni aku dah nak pergi GOMBAK . .aku dapat belajar dekat sana . .hai berjauhan la kita orang . .macam mana la agaknya kan . .harap-harap oke la kan syg . .oke la aku da tak ada idea pulak nak tulis blog . .nanti ada cerita aku tulis oke . .papai korang (:
     i love you

2 comments:

  1. sweet couple..ske tgk pixca korang beb.. :) :) :)

    ReplyDelete
  2. haha . .thanx syg . .tp da xde jdoh la .break jugak . .aku pelik la asal couple je msti x kekal . .harap ko kekal ngn zaki . .korg lg sweet (:

    ReplyDelete