I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 13 May 2011

♥HAng Out With BFF♥

> 11.052011 swEet mEmOry in mY LifE <
Hari ini hari yang kami tunggu-tunggu . .Ya hari ini kami akan ke MELAKA bersama rakan-rakan BFF kita orang . .tapi kelaka kan hang out dekat melaka je . .memang kami da cadang nak hang out kt kL tp low bajet la . hehe . .ala hang out dekat melaka pon oke apa . .enjoy jugak dengan kawan-kawan . .asal kan kita orang dapat keluar sama . .harap je duduk dekat tapi masing-masing ada hal sendiri kan . lagi-lagi EYKA . .yela sebab dia kan terpilih ke PLKN . .haha . habis la hitam la kawan aku sorang nie . .hehe . .so kami last hang out nie sebelum dia ke LUAR NEGARA. .bahaha . .opps . .luar negara sangat la . .dekat melaka jugak ape PLKN dia 2 . .hehe . .yelaa nk tunggu dia balik kan lambat . .bila lagi la kami dapat hang out bersama . .lepas nie masing-masing da pergi belajar kan . .hai aku harap satu je dari korang . .kalau dapat kawan baru jangan lupa kan kita ber4 oke . .aku harap sangat . .sebab aku sayang  weyh kt korang . .kita kan da kawan lama . .walaupun aku da pindah sekolah mad zin tapi persahabatan kita tetap kekal kan . .orang kata persahabatan lebih kekal dari perhubungan . .couple bila-bila boleh break tapi kawan akan kekal la .hari nie memang best gler la . .kita orang pegi wayang ,makan-makan,photoshot,bowling,game and karoake . .macam-macam la . .jom aku tunjuk pic kita orang . .        
   
               KAMI KE AFAMOSA UNTUK PHOTOSHOT 
                                                      





                          KAMI KE WAYANG (:



                                          
               KAMI KE FOOD COURT MAKAN-MAKAN



                              KAMI KE BOWLING









               LAST DESTINASI KAMI DI KAROAKE BOX




Seriusly hari ini la yang terbaik bagi aku . .sangat menyeronokkan . .rasa macam cepat waktu berlalu. .hehe. .so korang lepas nie jaga diri baik-baik . .kalau ada masa lagi nanti kita hangout ya . .sebab masing-masing pon tak tahu lagi kan dapat tawaran belajar dekat mana . .tunggu saja la. .ilyasdm 
                                                       >> EYZAEIYAEYKAATYN <
                                                       BFF

No comments:

Post a Comment