I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 31 May 2011

♥ i LovE yOu

Haii . .makin lama makin happy pulak hidup aku ni sekarang . .yela da ada teman la kata kan . .haha . .ish macam tak percaya pulak aku dah berpunya la . .hehe . .harap-harap la kekal kan . .hehe . .tapi masih baru lagi  . .rileks la dulu . .tapi risau jugak kan lepas ni aku dah nak pergi GOMBAK . .aku dapat belajar dekat sana . .hai berjauhan la kita orang . .macam mana la agaknya kan . .harap-harap oke la kan syg . .oke la aku da tak ada idea pulak nak tulis blog . .nanti ada cerita aku tulis oke . .papai korang (:
     i love you

Tuesday, 24 May 2011

♥FiRst mEet mY LovE♥

Asalamualaikum . .Haiii . .tak sangka rajin pulak hari ni nak tulis blog kan . .memang la hati da bahagia   . .petang tadi aku nak jumpa si MOHD SAIFUL BIN AZIZ . .haha . .tahu tak kita orang first meet kt mana? . .tempat baik punya . .dekat DATARAN KERIS . haha . .tak boleh bla kan . .alaa lagi pon kami baru je nak jumpaa . .oke la jugak kan . .tp sebenarnya aku bukan suka sangat pergi dataran keris tu . .bosan gila la . .tak ada apa pon dekat sana . .happy gila dengan ATOK EPUL ni . .hehe . .suka sangat nak curi gambar aku . .haha . .tak ape la sebab aku pon da curi jugak gambar dia kat facebook . .haha . .nasib baik ade bawak laptop . .boleh la kita orang on9 dekat sana  . .pas tu tak sangka dekat situ jugak dia nak tuka relationship kat facebook aku dan dia . wahh kau memang sweet la sayang   . .tak puas la jumpa awak 2 jam je . .nanti nak jumpa lama-lama sikit . .hehe . .saya harap awak yang terakhir . .sayang awak la ATOK EPUL . .
                          i love you my hero 

Sunday, 22 May 2011

POLITEKNIK



Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan ke TEVT & ILKA Tahun 2011
Program Pengajian Lepasan SPM/Setaraf


NO. KAD PENGENALAN / MYKAD:9301200453**
NAMA:MALIZA BINTI YAHAYA

TAHNIAH!

Anda telah berjaya ditawarkan kursus seperti berikut :
FF4EE-D16-0X - DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRIK
POLITEKNIK
JABATAN PENGAJIAN POLITEKNIK (JPP)

URL SURAT TAWARAN
 - http://www.politeknik.edu.my

CATATAN :
  1. Calon boleh mencapai Surat Tawaran melalui Laman Web Agensi TEVT & ILKA mulai 26 Mei 2011 dan calon WAJIB mengesahkan SETUJU TERIMA TAWARAN sebelum 31 Mei 2011.


    Hari yang sangat gembira . .dapat politeknik pon oke jugak kan . .dari tak dapat pape . .hehe. .tapi sedih la kawan-kawan dapat u . .tp syukur la jugak . .tp aku tetap kena tunggu Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) . .sebab aku da buat rayuan dekat sana . .kalau dapat sana mungkin aku akan pergi . .sebab aku tak nak kecewa kan harapan ayah aku yang berharap sangat aku dapat masuk sana . .tp tak ada rezeki nk buat macam mana kan . .

Tuesday, 17 May 2011

mOviE kOngsi


Ha hari ini aku tengok movie lagi . .tiap-tiap minggu pulak aku rasa aku tengok movie . .abang yang jaga tiket wayang pon da kenal aku da . .haha . .yela da hobi aku tengok wayang . .tak leyh nak halang la . .selalu cerita da beberapa hari dah ditayangkan kurang sambutan . .tapi hari ni gila ramai la tengok movie KONGSI . .LU LANGSI LU MATI . .ganaz tol dorang ni . .haha . .penuh wayang hari ini . .mungkin sebab hari ni hari cuti kot . .cerita dia best ape . .kelaka jugak . .tapi cerita ini pon cerita isu semasa  . .yela sekarang geng kongsi gelap kan da semakin menjadi-jadi . .tak boleh nak buat ape da kan . .hehe . .tapi aku suka la SHAHEIZY SAM berlakon . .memang best la weyh . .sebab itu dia boleh menang ABP ari2 . .keep it up bro . .seriusly dia memang hensem giler . .haha .


                                                   ily shaheizy sam  

Friday, 13 May 2011

♥HAng Out With BFF♥

> 11.052011 swEet mEmOry in mY LifE <
Hari ini hari yang kami tunggu-tunggu . .Ya hari ini kami akan ke MELAKA bersama rakan-rakan BFF kita orang . .tapi kelaka kan hang out dekat melaka je . .memang kami da cadang nak hang out kt kL tp low bajet la . hehe . .ala hang out dekat melaka pon oke apa . .enjoy jugak dengan kawan-kawan . .asal kan kita orang dapat keluar sama . .harap je duduk dekat tapi masing-masing ada hal sendiri kan . lagi-lagi EYKA . .yela sebab dia kan terpilih ke PLKN . .haha . habis la hitam la kawan aku sorang nie . .hehe . .so kami last hang out nie sebelum dia ke LUAR NEGARA. .bahaha . .opps . .luar negara sangat la . .dekat melaka jugak ape PLKN dia 2 . .hehe . .yelaa nk tunggu dia balik kan lambat . .bila lagi la kami dapat hang out bersama . .lepas nie masing-masing da pergi belajar kan . .hai aku harap satu je dari korang . .kalau dapat kawan baru jangan lupa kan kita ber4 oke . .aku harap sangat . .sebab aku sayang  weyh kt korang . .kita kan da kawan lama . .walaupun aku da pindah sekolah mad zin tapi persahabatan kita tetap kekal kan . .orang kata persahabatan lebih kekal dari perhubungan . .couple bila-bila boleh break tapi kawan akan kekal la .hari nie memang best gler la . .kita orang pegi wayang ,makan-makan,photoshot,bowling,game and karoake . .macam-macam la . .jom aku tunjuk pic kita orang . .        
   
               KAMI KE AFAMOSA UNTUK PHOTOSHOT 
                                                      





                          KAMI KE WAYANG (:



                                          
               KAMI KE FOOD COURT MAKAN-MAKAN



                              KAMI KE BOWLING









               LAST DESTINASI KAMI DI KAROAKE BOX




Seriusly hari ini la yang terbaik bagi aku . .sangat menyeronokkan . .rasa macam cepat waktu berlalu. .hehe. .so korang lepas nie jaga diri baik-baik . .kalau ada masa lagi nanti kita hangout ya . .sebab masing-masing pon tak tahu lagi kan dapat tawaran belajar dekat mana . .tunggu saja la. .ilyasdm 
                                                       >> EYZAEIYAEYKAATYN <
                                                       BFF

Wednesday, 4 May 2011

♥ JUSTIN BIEBER ♥


Hari ini aku  keluar dengan kawan aku HAJAR . .Kami cadang nak pergi tengok movie . .sampai sana banyak movie yang aku da tengok . .maklum la aku memang gila wayang . .hehe . .last-last kami  pergi tengok movie justin bieber 'NEVER SAY NEVER' Memang best la movie dia . .konsert first dia memang gempak sangat-sangat weyh . .aku rase dia bole ganti MICHEAL JACKSON kot . .hehe . .dia ini memang terkenal dengan bidang nyanyian dari kecil lagi . .movie ini cerita pasal dia dari kecil sampai la jadi terkenal sekarang . .wahh x sangka dia memang ramai sangat peminat . .macam-macam negeri dia da pergi . .memang top gler . .korang tengok la konsert dia kat KL pon berapa ramai peminat dia . .tapi best la tengok movie dia . .3D taw . .memang seronok . .haii lagi-lagi aku baru first time tengok movie 3D . .rasa macam tengok konsert dia real je taw . .hampir semua peminat dia perempuan . .aku rasa dia ada pakej lengkap . .yela muka comel+hensem and suara sedap pulak tu . .tak pernah aku tengok konsert yang peminat seramai macam tu . .meletop la justin nie. .aku suka tengok muka dia . .so sweet sangat2-sangat . .lagi-lagi dia senyum boleh pengsan orang . .haha . .aku harap satu hari dia memang layak ganti MICHEAL JACKSON . .Keep it up justin . . .ily JUSTIN BIEBER